Blijf op de hoogte van Securiteit

De Sleutelshop is online!

22-02-2021

De sleutelshop is online!

Sleutel bestellen? Klik HIER

Wave XS contactloze schakelaar

19-02-2021

Webinar inbraakpreventie voor wijken Berg, Vermeer- en Leusderkwartier groot succes!

08-02-2021

Gemeente Amersfoort organiseert samen met het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) gratis Webinars over inbraakpreventie. Op donderdag 4 februari was er een Webinar voor de wijken Berg, Vermeer- en Leusderkwartier. Er waren velen honderden aanmeldingen, al met al een groot succes! Later dit jaar volgen meer Webinars voor andere wijken in de stad.

Wij hebben tijdens dit Webinar ons gezicht laten zien in de strijd tegen het inbrekersgilde. Als erkend bedrijf Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) weten wij als geen ander hoe belangrijk een deugdelijke beveiliging van de woning is. Onze adviseurs zijn al vanaf de oprichting van het keurmerk in 1992 betrokken bij het succesverhaal van Politiekeurmerk. Aan ervaring en deskundigheid derhalve geen gebrek.

Tijdens het Webinar worden geïnteresseerden bijgepraat over veilig hang- en sluitwerk, malafide slotenmakers, slimme sloten, digitale deurbellen, feiten en fabels over woninginbraak en nog veel meer. Na afloop was er gelegenheid om vragen te stellen aan de deskundigen.

Voor meer informatie over de Webinars en andere veiligheidstips adviseren wij om www.amersfoort.nl/veilig in de gaten te houden.

Wilt u nu al weten wat er aan uw woning verbeterd kan worden? Neem dan contact met ons op via 088-8080200 of info@securiteit.nl. Wij kunnen een afspraak met u inplannen waarop één van onze adviseurs kosteloos en vrijblijvend bij u langs komt om de woning te bekijken. Na de opname bestaat de mogelijkheid een vrijblijvend beveiligingsplan door de PKVW-adviseur te laten verzorgen.

U kunt hier een filmpje bekijken waarin één van onze adviseurs bezig is met een advies Politie Keurmerk in het kader van veilig wonen tijdens de feestdagen.

Verhuisbericht Securiteit Zeist / Kalkhoven beveiliging

13-01-2021

Klik op de brief om deze in een nieuw tabblad te openen

 

Securiteit Amersfoort open op afspraak

15-12-2020

 

Securiteit winkels tijdelijk gesloten

14-12-2020

Mondkapjesplicht per 1 december 2020

02-12-2020

De Securiteit winkels zijn op werkdagen geopend en bereikbaar volgens de normale openingstijden. Onze winkel in Zeist is eveneens op zaterdag geopend, van 9:00 tot 17:00 uur. Wel treffen we maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Bij Securiteit is de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers onze hoogste prioriteit. Daarom nemen wij maatregelen om te voorkomen dat onze klanten en onze medewerkers besmet raken met coronavirus COVID-19.

Fysiek contact in onze winkels

Vanzelfsprekend ontvangen wij u graag in één van onze winkels. Wel beperken we het hand-op-hand contact. In de winkels hebben wij instructieschermen voor onze klanten. Wij vragen klanten om zoveel mogelijk met pin of met de mobiele telefoon te betalen. De winkels hanteren de richtlijnen voor fysiek contact vanuit het RIVM. Onze medewerkers zijn zich hier bewust van en nemen extra maatregelen. Het gaat onder andere om het vaak en goed handen wassen en het houden van 1,5 meter afstand.

Mondkapjesplicht per 1 december

Zoals u weet is het per 1 december verplicht om een mondkapje te dragen in openbare ruimtes en/of winkels. Onze winkels behoren tot de publieke ruimten. Het is derhalve vanaf 1 december 2020 tot minimaal 3 maanden verplicht om een mondkapje conform de richtlijnen (neus- en mondbedekking) te dragen. Een spatscherm (face shield), sjaal of bandana zijn niet geschikt als mondkapje en om die reden ook niet afdoende in onze vestigingen. Indien u om medische redenen geen mondkapje kan dragen respecteren wij dit. Wel kunnen onze medewerkers vragen om anderzijds de risico’s te verkleinen.

Hartelijk dank voor uw medewerking en graag tot ziens!

Gewijzigde openingstijden rondom de feestdagen

01-12-2020

Donkere dagen actie

26-10-2020

In een handomdraai uw deur driedubbel beveiligen: dat kan met de HMB meerpuntssluiting SKG***. Inclusief gratis montage. Een meerpuntssluiting met kerntrekbeslag beveiligt uw deur optimaal tegen indringers. U ontvangt bovendien gecertificeerde sleutels zodat u zeker weet dat niemand anders een sleutel kan laten bijmaken. Profiteer nu van deze aanbieding!

Zomeractie

10-06-2020

Toch op vakantie dit jaar? Laat je huis met een veiliger gevoel achter.