Blijf op de hoogte van Securiteit

Toegangscontrole en Hosting&Beheer bij KPOA

07-04-2021

KPOA was met drie scholen al jarenlang een relatie van Securiteit voor toegangscontrole. De systemen op de verschillende locaties werden onafhankelijk van elkaar gebruikt. De controle op toegang kwam hierdoor niet goed uit de verf. Daarbij had iedere locatie een eigen onderhoudscontract. Al met al een lastig werkbaar toegangscontrolesysteem en hoge beheerkosten. In opdracht van KPOA heeft Securiteit de drie systemen samengevoegd tot één systeem en verzorgen wij de complete Hosting en Beheer voor de scholengroep. De overgang van 3 beheerslagen naar één leverde direct een enorme kostenbesparing op omdat in plaats van 3 lokale beheerders nu één toegewijde beheerder het systeem onderhoudt. De verantwoordelijkheid voor het systeem, de ICT-omgeving en beveiliging is overgedragen aan Securiteit waardoor KPOA zich weer volledig kan richten op de kerntaak onderwijs. Een win-win situatie waarbij -door de unieke flexibiliteit van- ons Hosting en Beheer concept ook voor toekomstige uitbreidingen gebruikt kan worden. Meer informatie over toegangscontrolesystemen en Hosting en Beheer vindt u bij onze projectafdeling.       Klik hier om direct naar de Hosting & Beheer pagina te gaan.    

Herstel van inbraakschade

26-03-2021

U hebt ongenodigd bezoek gehad waarbij door middel van braak toegang tot de woning is verschaft? In veel gevallen brengt dit (ernstige) braakschade met zich mee. In sommige gevallen is een raam of deur niet meer te redden en dient deze vervangen te worden. Hierbij kunnen de vakmensen van Securiteit u bij helpen. In andere gevallen kan reparatie een goede oplossing zijn. Onze schade-experts hebben een technische achtergrond van timmerman of schadehersteller en kunnen raam of deur weer helemaal in het gareel krijgen. Wel zo duurzaam! Benieuwd naar de mogelijkheden? Mailt u ons een aantal afbeeldingen van de schade, wij komen met een passende oplossing! Inbraakschade professioneel hersteld door Securiteit

Toegangscontrole en vluchtwegtechniek in een (Rijks)monument?

17-03-2021

Eigenaren en beheerders van monumentale panden stellen zich regelmatig de vraag of het toepassen van moderne toegang- en vluchtwegtechnieken wel mogelijk is in hun pand. En hoe zit het dan met het behoud van de monumentale uitstraling van gevelelementen, deur en kozijnen? Securiteit heeft jarenlang ervaring in het leveren van maatwerk om deze vragen met “JA” te beantwoorden en gezamenlijk met de opdrachtgever tot de beste en veiligste oplossing voor uw monument te komen. Wij doen dit met inachtneming van de redengevende beschrijving en zonder dat aanpassingen afbreuk doen aan de monumentale waarden. In 2018 hebben wij voor een grote zakelijke vastgoedbeheerder een deel van het monumentale gebouw aan Singel 250 in Amsterdam mogen beveiligen. De uitdaging was om bestaande deuren met vluchtwegfunctie te voorzien van anti-panieksloten waarbij gecontroleerde opening noodzakelijk was. Omdat de vertrekken ook beveiligd dienden te worden kozen wij voor zelfvergrendelende sloten, die bij het dichttrekken van de deur automatisch de nachtstand in stelling bracht. Vanwege de uitstraling van deur werd aangesloten bij het bestaande messing hang- en sluitwerk. Het mechanische paniekslot werd custom made voorzien van een messing voorplaats en het elektronische beslag werd in messing uitgevoerd. Al met al een unieke combinatie die dag in dag uit haar waarde bewijst! Benieuwd naar de mogelijkheden? Graag komen wij ook met u in contact om de opties te verkennen en uw monumentale pand veiliger en toegankelijker te maken!

 

De Sleutelshop is online!

22-02-2021

De sleutelshop is online!

Sleutel bestellen? Klik HIER

Wave XS contactloze schakelaar

19-02-2021

Webinar inbraakpreventie voor wijken Berg, Vermeer- en Leusderkwartier groot succes!

08-02-2021

Gemeente Amersfoort organiseert samen met het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) gratis Webinars over inbraakpreventie. Op donderdag 4 februari was er een Webinar voor de wijken Berg, Vermeer- en Leusderkwartier. Er waren velen honderden aanmeldingen, al met al een groot succes! Later dit jaar volgen meer Webinars voor andere wijken in de stad.

Wij hebben tijdens dit Webinar ons gezicht laten zien in de strijd tegen het inbrekersgilde. Als erkend bedrijf Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) weten wij als geen ander hoe belangrijk een deugdelijke beveiliging van de woning is. Onze adviseurs zijn al vanaf de oprichting van het keurmerk in 1992 betrokken bij het succesverhaal van Politiekeurmerk. Aan ervaring en deskundigheid derhalve geen gebrek.

Tijdens het Webinar worden geïnteresseerden bijgepraat over veilig hang- en sluitwerk, malafide slotenmakers, slimme sloten, digitale deurbellen, feiten en fabels over woninginbraak en nog veel meer. Na afloop was er gelegenheid om vragen te stellen aan de deskundigen.

Voor meer informatie over de Webinars en andere veiligheidstips adviseren wij om www.amersfoort.nl/veilig in de gaten te houden.

Wilt u nu al weten wat er aan uw woning verbeterd kan worden? Neem dan contact met ons op via 088-8080200 of info@securiteit.nl. Wij kunnen een afspraak met u inplannen waarop één van onze adviseurs kosteloos en vrijblijvend bij u langs komt om de woning te bekijken. Na de opname bestaat de mogelijkheid een vrijblijvend beveiligingsplan door de PKVW-adviseur te laten verzorgen.

U kunt hier een filmpje bekijken waarin één van onze adviseurs bezig is met een advies Politie Keurmerk in het kader van veilig wonen tijdens de feestdagen.

 

Verhuisbericht Securiteit Zeist / Kalkhoven beveiliging

13-01-2021

Klik op de brief om deze in een nieuw tabblad te openen

 

Securiteit Amersfoort open op afspraak

15-12-2020

 

Securiteit winkels tijdelijk gesloten

14-12-2020

Mondkapjesplicht per 1 december 2020

02-12-2020

De Securiteit winkels zijn op werkdagen geopend en bereikbaar volgens de normale openingstijden. Onze winkel in Zeist is eveneens op zaterdag geopend, van 9:00 tot 17:00 uur. Wel treffen we maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Bij Securiteit is de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers onze hoogste prioriteit. Daarom nemen wij maatregelen om te voorkomen dat onze klanten en onze medewerkers besmet raken met coronavirus COVID-19.

Fysiek contact in onze winkels

Vanzelfsprekend ontvangen wij u graag in één van onze winkels. Wel beperken we het hand-op-hand contact. In de winkels hebben wij instructieschermen voor onze klanten. Wij vragen klanten om zoveel mogelijk met pin of met de mobiele telefoon te betalen. De winkels hanteren de richtlijnen voor fysiek contact vanuit het RIVM. Onze medewerkers zijn zich hier bewust van en nemen extra maatregelen. Het gaat onder andere om het vaak en goed handen wassen en het houden van 1,5 meter afstand.

Mondkapjesplicht per 1 december

Zoals u weet is het per 1 december verplicht om een mondkapje te dragen in openbare ruimtes en/of winkels. Onze winkels behoren tot de publieke ruimten. Het is derhalve vanaf 1 december 2020 tot minimaal 3 maanden verplicht om een mondkapje conform de richtlijnen (neus- en mondbedekking) te dragen. Een spatscherm (face shield), sjaal of bandana zijn niet geschikt als mondkapje en om die reden ook niet afdoende in onze vestigingen. Indien u om medische redenen geen mondkapje kan dragen respecteren wij dit. Wel kunnen onze medewerkers vragen om anderzijds de risico’s te verkleinen.

Hartelijk dank voor uw medewerking en graag tot ziens!