Blijf op de hoogte van Securiteit

 

Actie

Aanbieding: HMB Meerpuntssluiting SKG*** Van €649,- voor € 495,-

15-10-2019

In een handomdraai uw deur driedubbel beveiligen: dat kan met de HMB meerpuntssluiting SKG***. Speciaal vanwege de Veilige Weken geeft Securiteit nu flinke korting op deze meerpuntssluiting. Inclusief gratis montage. Een meerpuntssluiting met kerntrekbeslag beveiligt uw deur optimaal tegen indringers. U ontvangt bovendien gecertificeerde sleutels zodat u zeker weet dat niemand anders een sleutel kan laten bijmaken. Profiteer nu van deze aanbieding!

 

 


Securiteit zoekt een Junior Allround Sleutelmaker

08-11-2017

Een complete vakopleiding krijgen, goede koffie en misschien wel de allerveiligste baan van Zeist. Word jij onze nieuwe collega? Ga voor meer informatie over deze vacature snel naar Werken bij Securiteit!

 


Een nieuwe gevel voor Securiteit Amersfoort!


11-07-2017


Vandaag stond de bestickering van onze vestiging in Amersfoort op de agenda en mooi dat 't is geworden! We hebben een gloednieuw Securiteit-naambord neergezet, een frisse gevelbanier opgehangen en de ramen opnieuw beplakt.

 Aanbieding: Autosafe Travelbox van €65,00 voor €24,20


17-05-2017


De dagen worden langer, de temperatuur loopt op en het terras lonkt. Kortom: de zomer komt eraan en wij krijgen zin in vakantie. Hebt u al iets geboekt? Ga veilig op weg met de Autosafe Travelbox en geniet van een onbezorgd vakantiegevoel. De Autosafe Travelbox is een mobiele kluis die uw kostbare spullen veilig houdt, waar u ook heen gaat. Dit volledige metalen kluisje is eenvoudig te monteren in de auto, caravan of op de boot maar kan ook thuis of op kantoor gebruikt worden. De Autosafe Travelbox is voorzien van een cilinderslot en wordt geleverd met twee sleutels. Kom nu naar een van onze winkels en profiteer van de korting. Normaal 65,00 euro, nu voor maar 24,20.

0 product(en) in de productvergelijker
  1. Verwijder dit artikel
Selecteer tenminste 1 product om de vergelijker te starten.
Vergelijken