Securiteit voor service

Reparatie- en nooddienst

Uzelf per ongeluk buitengesloten? Een afgebroken sleutel of cilinderschade door een poging tot inbraak? Securiteit kan het binnen een handomdraai voor u repareren. Ook buiten kantooruren en op feestdagen. Dat is de service en zekerheid van Securiteit. We hebben een groot assortiment aan hang- en sluitwerkonderdelen op voorraad zodat we altijd een passende oplossing kunnen garanderen.

Natuurlijk staan we ook graag voor u klaar als er geen sprake is van nood. 

Montage en onderhoud

Of een beveiligingsproduct goed werkt of niet is in eerste instantie afhankelijk van de montage. Hoe lang een beveiligingsproduct blijft werken heeft te maken met onderhoud. Periodieke controle en onderhoud verlengen de levensduur van uw beveiligingsproduct. Zo blijft u beveiligingsproblemen voor.

De monteurs van Securiteit zijn niet alleen doorgewinterd in montage en onderhoud, maar scherpen ook regelmatig hun kennis en vaardigheden aan via trainingen en cursussen. Dat zorgt ervoor dat Securiteit altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en technieken op het gebied van beveiligingsopties. Securiteit biedt de service van een onderhoudscontract. U kunt dan op ons rekenen in het geval van schade, mankementen of wanneer u bijvoorbeeld de sleutels kwijt bent. Ook in het weekend.

Sleutels laten bijmaken

Wilt u een sleutel laten bijmaken? Dan bent u bij Securiteit aan het juiste adres. Wij kopiëren sleutels terwijl u wacht. Wij kunnen sleutels in alle soorten en maten maken, van kluissleutel tot huissleutel. Ook kunt u bij ons terecht als u aanvullende cilindersloten nodig hebt die op uw sleutel passen. Om het u nog gemakkelijker te maken kunnen onze monteurs de cilinders voor u monteren. Mocht u dat zelf willen doen, dan zijn wij natuurlijk bereikbaar voor hulp en advies.

Sleutelcertificaten
We willen u waarschuwen dat niet iedere sleutel zomaar na te maken is. Sommige sleutelprofielen zijn gecertificeerd, beschermd of gepatenteerd. Dan maken wij alleen sleutels bij op vertoon van een certificaat of pas met een uniek meercijferig nummer. Hebt u zo’n certificaat, dan bent u de enige die de sleutel na mag laten maken. Weet u niet zeker of uw sleutel gecertificeerd is of is het patent van uw sleutel verlopen? Dan kunnen onze sleutelspecialisten u daarbij helpen. Bent u het certificaat kwijt, dan kunnen wij  een kopie voor u opvragen. 

Bent u op zoek naar een heel nieuw sluitplan voor uw woning of bedrijfspand? Dan kijken wij graag met u mee. Onze ervaren sluitplanspecialisten kunnen op basis van uw wensen een passend plan opstellen.