Mechanisch sluitsysteem voor bedrijf, overheid of woningbouwvereniging

Een sluitplan voor een bedrijf bevat in de regel meerdere sluitfuncties. Ook hier is het mogelijk om een ieder slechts één sleutel te geven zodat de ruimtes die voor de betreffende werkzaamheden nodig zijn betreden kunnen worden.

Onze deskundigen willen u met alle genoegen bijstaan en adviseren om tot een deugdelijk en toekomstgericht sluitplan te komen.

Wij hebben de kennis en materialen om de sluitplannen op te stellen en technisch te berekenen, de cilinders te assembleren en de sleutels te maken. Daardoor kunnen we veel realiseren in een korte tijd, dus zijn de levertijden beperkt. Ook kan bijvoorbeeld een centrale entreedeur voorzien worden van een elektronische cilinder. In de sleutelkop wordt dan een chip verwerkt zodat een mechatronisch sluitplan ontstaat.

Doordat wij onder licentie eigen sluitplannen produceren, monteren en onderhouden, kunnen wij in tegenstelling tot fabriekssystemen snel leveren en onderhoud plegen. Ook in geval van calamiteit kunnen wij cilinders servicen of onder spoed sleutels naleveren. Voor u als eigenaar of eindgebruiker een absolute meerwaarde!

Voorbeeld van een sluitplan:

 


Vrij te kopiëren of beschermde sleutel?

Voor eigenaren en vastgoedbeheerders kan het handig zijn om er zeker van te zijn dat sleutels zonder vertoon van certificaat niet gedupliceerd kunnen worden. Wordt het gebouw verhuurd? Dan wilt u niet dat huurders in staat zijn om de sleutels, zonder uw medeweten, bij kunnen laten bijmaken. Een goed beschermd sleutelsysteem is voorzien van een technisch patent met lange looptijd. Wij zijn dealer van onder meer SEQ-Plus wat standaard voorzien is van SKG3-keurmerk.