Sleutels bij laten maken

Wilt u een sleutel laten bijmaken? Dan bent u bij Securiteit aan het juiste adres. Wij kopiëren sleutels terwijl u wacht. Wij kunnen sleutels in alle soorten en maten maken, van kluissleutel, autosleutel tot huissleutel. Zonder te overdrijven durven wij te stellen dat als wij het niet kunnen maken u het nergens kan laten maken!

 


Sleutelcertificaten

We willen u waarschuwen dat niet iedere sleutel zomaar na te maken is. Sommige sleutelprofielen zijn gecertificeerd, beschermd of gepatenteerd. Dan maken wij alleen sleutels bij op vertoon van een certificaat of pas met een uniek meercijferig nummer. Hebt u zo’n certificaat, dan bent u de enige die de sleutel na mag laten maken. Weet u niet zeker of uw sleutel gecertificeerd is of is het patent van uw sleutel verlopen? Dan kunnen onze sleutelspecialisten u daarbij helpen. Bent u het certificaat kwijt, dan kunnen wij een kopie voor u opvragen. 

 


Sleutels bestellen

U wilt een sleutel bestellen? Stuurt u ons dan het exacte nummer inclusief een kopie van het certificaat. Dat kan via info@securiteit.nl.

We nemen dan met u contact op voor de verdere afhandeling.

 


Cilinders

Ook kunt u bij ons terecht wanneer u aanvullende cilindersloten nodig hebt die op uw sleutel passen. Om het u nog gemakkelijker te maken kunnen onze monteurs de cilinders voor u monteren. Mocht u dat zelf willen doen, dan zijn wij natuurlijk bereikbaar voor hulp en advies.

Onder de kop “Downloads” kunt u informatie vinden over het vervangen/bestellen van een cilinder.

 


Sluitplan

Bent u op zoek naar een heel nieuw sluitplan voor uw woning of bedrijfspand? Dan kijken wij graag met u mee. Onze ervaren sluitplanspecialisten kunnen op basis van uw wensen een passend plan opstellen.