Officebox

Officebox was reeds jaren in het bezit van een toegangscontrolesysteem met gebruik van Salto I-button techniek. Dit is een sterk verouderd systeem welke vanaf 1-1-2022 niet meer ondersteund wordt vanuit de fabrikant. Securiteit kende Officebox al door samenwerking bij een andere relatie en wij zijn samen op zoek gegaan naar een nieuwe en duurzame oplossing. Dit heeft geleid tot een nieuw systeem met gebruik van mobiele telefoons i.c.m. keytags op haar deuren. Na een korte uitleg kan Officebox weer jaren vooruit met het online toegangscontrolesysteem.


Het Waterschapshuis

Reeds jaren maakte Het Waterschapshuis gebruik van een offline toegangscontrolesysteem met gebruik van keytags en bezoekerspassen. In deze “corona-periode” heeft men samen met Securiteit gekeken naar een verbeterd systeem, waarbij men online de deuren kan bedienen en ook een “lockdown” van de deuren kan uitvoeren om geen medewerkers en/of bezoekers toe te laten in het pand tijdens een lockdown. Daarnaast heeft Securiteit deurautomaten en infrarood detectoren (i.p.v. elleboogdrukkers) geplaatst, zodat men niets meer hoeft aan te raken om een deur te openen. Na de verbouwing van de kantoren en vergadercentra zullen in de volgende fase de bezoekers online het vergadercentrum kunnen reserveren en vervolgens op de gereserveerde dag/tijd toegang verleend krijgen via de mobiele telefoon, alles volledig geautomatiseerd. Een mooie en gedegen oplossing voor verschillende vraagstukken is hiermee ingewilligd.


Lisman en Lisman B.V.

Lisman en Lisman is een vastgoedbeheerder met verschillende locaties in het land en in de loop der jaren waren er verschillende merken en types toegangscontrole systemen in hun vastgoed aanwezig. Om dit beter te kunnen controleren is men samen met Securiteit gaan nadenken over een efficiënte en duurzame oplossing, waarbij het uitgangspunt een helder en eenvoudig te gebruiken systeem is. Securiteit heeft hierin het advies, de oplossing en de ondersteuning geboden door een online toegangscontrole systeem te adviseren. Lisman en Lisman kan nu vanaf één plek in de organisatie alle locaties bedienen en monitoren. Men maakt hierbij gebruik van mobiele telefonie voor haar eigen medewerkers en de huurders maken gebruik van een keytag en/of mobiele telefoon. Het systeem is zeer dynamisch en wordt ieder jaar verder uitgebreid met nieuwe locaties.


Slot Zeist

In 2019 hebben wij voor Gemeente Zeist een mooie opdracht uitgevoerd. Totale renovatie hang- en sluitwerk en toegangscontrole voor het monumentale Slot Zeist. De opdracht moest worden uitgevoerd binnen de wettelijke kaders bouwkundige aanpassingen (complexnummer 529904) van de status Rijksmonument. Hierin is Securiteit cum laude geslaagd.

Bekijk de flyer van dit project HIER.