Woonhuisbeveiliging en Politiekeurmerk

Lekker slapen: dat kan pas als u zeker weet dat de beveiliging van uw huis op orde is. We weten allemaal dat we ’s nachts de deur op slot moeten draaien, maar u kunt nog veel meer doen om inbrekers buiten de deur te houden. Dat hoeft helemaal niet zo ingewikkeld of duur te zijn. Bij de meeste woningen is het beveiligingsniveau met wat kleine maatregelen al snel flink op te waarderen. Bij woonhuizen die volgens de richtlijnen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) beveiligd zijn, is de kans op een geslaagde inbraak 95% kleiner dan bij huizen die het keurmerk niet hebben.

 


Advies en certificaat

Het certificeringsproces van de woning begint met een opname door een adviseur. Naar aanleiding van zijn bevindingen wordt een vrijblijvend beveiligingsadvies opgemaakt, waarin beknopt wordt beschreven wat er nodig is om het certificaat Politiekeurmerk Veilig Wonen te ontvangen. Is het certificaat PKVW geen haalbare kaart? Dit is vanzelfsprekend geen probleem. Ons advies is er altijd op gericht om de beste beveiligingsoplossing te realiseren. Daarbij houden we altijd rekening met de meest voorkomende inbraakmethoden en passen we de nieuwste beveiligingstechnieken toe.

Wanneer u akkoord gaat met ons voorstel wordt een detailopname uitgevoerd door één van onze field engineers. Zo beperken wij het risico op foutieve montage en onnodig oponthoud en bereiken wij een perfect eindresultaat. Onze veiligheidsspecialisten zijn PKVW opgeleid en gecertificeerd. Onze mensen zijn in het bezit van een geldige verklaring omtrent gedrag (VOG).

 


U kunt hier een filmpje bekijken waarin één van onze adviseurs bezig is met een advies Politie Keurmerk in het kader van veilig wonen tijdens de feestdagen.