De Securiteit winkels zijn op werkdagen geopend en bereikbaar volgens de normale openingstijden. Onze winkel in Zeist is eveneens op zaterdag geopend, van 9:00 tot 17:00 uur. Wel treffen we maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Bij Securiteit is de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers onze hoogste prioriteit. Daarom nemen wij maatregelen om te voorkomen dat onze klanten en onze medewerkers besmet raken met coronavirus COVID-19.

Fysiek contact in onze winkels

Vanzelfsprekend ontvangen wij u graag in één van onze winkels. Wel beperken we het hand-op-hand contact. In de winkels hebben wij instructieschermen voor onze klanten. Wij vragen klanten om zoveel mogelijk met pin of met de mobiele telefoon te betalen. De winkels hanteren de richtlijnen voor fysiek contact vanuit het RIVM. Onze medewerkers zijn zich hier bewust van en nemen extra maatregelen. Het gaat onder andere om het vaak en goed handen wassen en het houden van 1,5 meter afstand.

Mondkapjesplicht per 1 december

Zoals u weet is het per 1 december verplicht om een mondkapje te dragen in openbare ruimtes en/of winkels. Onze winkels behoren tot de publieke ruimten. Het is derhalve vanaf 1 december 2020 tot minimaal 3 maanden verplicht om een mondkapje conform de richtlijnen (neus- en mondbedekking) te dragen. Een spatscherm (face shield), sjaal of bandana zijn niet geschikt als mondkapje en om die reden ook niet afdoende in onze vestigingen. Indien u om medische redenen geen mondkapje kan dragen respecteren wij dit. Wel kunnen onze medewerkers vragen om anderzijds de risico’s te verkleinen.

Hartelijk dank voor uw medewerking en graag tot ziens!