Inbraakbeveiliging

Helaas wordt er in Nederland nog steeds veel ingebroken. Met ongeveer 43.000 inbraken per jaar is het in Nederland relatief onveilig op dit gebied. Diefstal met braak gebeurt zowel zonder schade (insluiping en flipperen) als met schade (Bulgaarse methode, wegdrukken sluiting). Goed hang- en sluitwerk conform de richtlijnen van Politiekeurmerk Veilig Wonen vermindert de kans op inbraak met 95% (bron: CCV) Omdat er in Nederland relatief veel bestaande bouw is zijn vooral oudere huizen in trek bij het inbrekersgilde.

 


Van oplegslot naar meerpuntslot

Bij veel oudere voordeuren is er nog sprake van een oplegslot. Een goed oplegslot is relatief duur. Helemaal wanneer de deur wordt opgewaardeerd met 1 of 2 bijzetsloten. In veel gevallen is de investering van een meerpuntsluiting een heel goed maar vooral veilig en comfortabel alternatief. Geregeld hebben wij een scherpe actie voor een compleet meerpuntslot met anti-kerntrekbeslag. Vraag één van onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 


Cilinders met anti-kerntrek en anti-klop beveiliging

Onze huisstandaard voor woonhuiscilinders en sluitsystemen is SKG3. Vanzelfsprekend hebben wij diverse opties voor gecertificeerde systemen met beschermde sleutels voorzien van technisch patent. Omdat wij geloven in onze producten zijn onze sleutelmakers in staat om cilinders zelf te assembleren, te onderhouden en waar nodig te reviseren. U als eindgebruiker bent verzekerd van optimale service-mogelijkheden. Immers, er niks zo vervelend als een defecte cilinder die voor onderhoud naar een fabriek moet worden opgestuurd. Voor onze eigen SEQ-systemen hanteren wij een reparatietermijn van ’s ochtends brengen en ’s middags ophalen.

 


Deur of raam vervangen?

Het is onverantwoord en geldverspilling om een in slechte staat verkerende deur of raampartij te beveiligen. Immers, de ketting is zo sterk als de zwakste schakel. In die gevallen adviseren wij uw deur, raam en/of kozijn te vervangen. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het vervangen van gevelelementen ongeacht grootte, stijl en materiaalsoort.

 


Organisatorische maatregelen

Organisatorische maatregelen zijn -doorgaans niet kostenverhogende- onderdelen die belangrijk zijn voor het tot stand komen en slagen van een goed (bouwkundig) beveiligingsplan. Daarbij kijken we verder dan alleen uw woning, voor een inbreker maakt het immers geen verschil of hij uw ladder of de ladder van de buurman gebruikt om in te breken. Want… gelegenheid maakt de dief!