Ons concept

De aanschaf van een toegangscontrolesysteem is één, het veilig hosten en beheren is een ander verhaal. Vanuit de praktijk komen wij gevallen tegen waarbij een toegangscontrolesysteem met veel zorgvuldigheid aan de voorkant is ontworpen, maar na oplevering de beheerfase volledig de mist in gaat. In korte tijd is goed beheer onmogelijk geworden en is de investering een last geworden. Dit is totaal onnodig wanneer wordt gekozen voor het bewezen Hosting & Beheer concept van Securiteit.

 


Voordelen van hosting bij Securiteit

Hosting van onze software beveiligingsoplossingen bieden wij via eigen, beveiligde servers, aan. Aanpassingen aan uw eigen ICT-systemen zijn dus niet nodig. Wij hanteren versleutelingen en beveiligingen die vele malen hoger zijn dan in bijvoorbeeld het betalingsverkeer. Daarmee is uw hosting bij ons in veilige handen. Door intensieve samenwerking tussen Van den Hoogen Security uit Arnhem en Securiteit kunnen wij u zeer zorgvuldig ontwikkelde hosting en beheer concepten aanbieden. De investering wordt berekend op de omvang van het systeem en het aantal gebruikerseenheden, en aangeboden tegen een jaar-fee. Uw voordelen:

  • Servers (real time) en back-up servers op verschillende, zwaar beveiligde eigen locaties.
  • Inloggen via beveiligingsprotocol plus naam, password en token.
  • Software met de zwaarste drievoudige encryptie.
  • Geen “in the cloud-oplossingen” (uitbesteden van de infrastructuur met bijbehorende beveiligingsrisico’s en aansprakelijkheden).
  • Geen aanschaf in hardware en software nodig en bijbehorende personele trainingen.
  • Uitgebreide rapportagemogelijkheden in vele bestandsformaten.
  • Onafhankelijke organisatie, dus geen manipulatie van autorisaties en handelingenregister (audit trail).

 


Professioneel beheer

Goed beheer is essentieel voor de veiligheid van uw mechanische sluitplannen en toegangscontrolesystemen. U kunt uw medewerkers daarvoor opleiden en vrijmaken. U kunt ook kiezen voor ons professionele beheerconcept dat u en uw organisatie volledig ontzorgt. Wij maken vooraf bindende afspraken die wij vastleggen in een beheerovereenkomst en onze beheersoftware. Hierin staat hoe te handelen bij bijvoorbeeld het wijzigen van autorisaties, tijdvensters en het uitleveren en innemen van sleutels en tags. Wie bevoegd is tot het verstrekken van opdrachten, op welke wijze en tot welk niveau. En wat te doen in geval van verloren sleutels. Wij waken over de gemaakte afspraken, zodat de veiligheid van uw toegangscontrolesysteem het oorspronkelijke niveau behoudt.
Ook de toegangsautorisaties kunnen we voor u verzorgen. In de beheerovereenkomst staat aangegeven wie van uw medewerkers welke mutaties mogen doorgeven en hoe. Na controle voeren wij de gewenste autorisaties door. Inmenging in uw eigen ICT-systeem is niet nodig. Alle software draait op onze eigen, zwaarbeveiligde servers op eigen externe locaties. Ze zijn voorzien van UPS-noodstroomunits, een noodstroomaggregaat en dubbele verbindingen met internet via verschillende providers om de continuïteit te waarborgen.

U kunt de hosting ook zelf doen. In dat geval installeren wij de database, krijgt u uitleg over de software en gaat u zelf de autorisaties aanpassen wanneer nodig. Desgewenst fungeren wij daarbij als back-up. U werkt op onze zwaarbeveiligde servers.

 


Waarborg voor continuïteit

Onze hosting en beheeroplossingen waarborgen de continuïteit van uw organisatie. U hoeft geen rekening te houden met vakantie, ziekte, dubbele functies of vertrek van medewerkers. Wilt u het beheer toch liever in eigen hand houden? Dan kunt u de software ook zelf aanschaffen. De meerwaarde als u kiest voor onze hosting & beheerconcepten is dat u risico’s op falen en aansprakelijkheid verkleint door deze te verleggen.