Deuren en kozijnen

Hoe kun je je onderscheiden op het gebied van deuren en kozijnen? Door middel van een goede professionele fabrikant gecombineerd met de juiste kwaliteit en advies voor het nodige hang- en sluitwerk.

Daarnaast is het ook prettig dat de deur voor u wordt ingemeten en afgehangen, dit laatste is natuurlijk van belang om van het mooie product te genieten.

Wij hebben gekozen voor de mooie kwaliteitsdeuren van JAVA. JAVA is één van de laatste bedrijven die nog handgemaakte deuren levert, in de diverse houtsoorten.


Ramen

Nieuwe ramen behoren ook tot ons leveringsprogramma.

U krijgt het juiste advies voor hang- en sluitwerk. Alle werkzaamheden worden, zeer zorgvuldig, door eigen monteurs uitgevoerd. Eventueel tot aan het schilderwerk toe!

 


Van oplegslot naar meerpuntslot

U heeft een Lips, Cisa, Yale of Ikon oplegslot en wil graag de overstap maken naar een meerpuntslot met normale profielcilinder? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze monteurs kunnen het oude oplegslot en sluitkom demonteren, repareren en de meerpuntsluiting voorzien van ronde kerntrekrozet. Daarbij kunnen wij combinaties maken van bijvoorbeeld messing aan de buitenzijde en nikkel aan de binnenzijde. Alles conform de normen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. De originele voordeurknop kan in veel gevallen blijven zitten!