Drangers en deurautomaten

Het automatisch en gecontroleerd sluiten van deuren verhoogt het beveiligingsniveau. Wij hebben een ruim assortiment (ingebouwde) deurdrangers, vloerveren en deurautomaten, al dan niet in combinatie met een motorslot.

 


Comfort, veiligheid en WMO

Het geautomatiseerd en gecontroleerd (op afstand) openen van deuren kan een belangrijke bijdrage leveren aan het (langer) zelfstandig thuis blijven wonen van gehandicapten, chronisch zieken en ouderen. Het zelfstandig in en uit de woning kunnen gaan is erg belangrijk voor de bewegingsvrijheid en de eigenwaarde. Vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) zijn er meerdere mogelijkheden om gemotoriseerd deuren te bedienen.

Wij installeren voor bedrijven, overheden en verenigingen van eigenaren op maat gemaakte beveiligingsoplossingen waarbij toegangscontrole en geautomatiseerde openingen worden gecombineerd.

Onze nieuwste Corona-proof oplossingen zijn contactloze sensoren die worden bediend door handbewegingen op circa 5-10 cm afstand. Zo opent u (schuif)deuren volledig automatisch zonder contact te maken een oppervlak.