Vluchtwegtechniek

Veel mensen denken er niet over na wat de gevolgen kunnen zijn van een brand. Wist u dat bij een beginnende brand een deel van uw woning praktisch onzichtbaar is door een rookgordijn? En dat de praktijk uitwijst dat u dan niet meer in staat bent uw sleutel uit uw tas te halen en de deur van het nachtslot te halen?

Wij adviseren u om voor een dergelijk probleem de oplossing van een paniekslot of knopcilinder te kiezen. Daarmee kunt u zonder een sleutel met 1 of 2 handelingen de deur openen.

 


Knopcilinder met kinderbeveiliging

Heeft u kleine kinderen in huis die een knopcilinder ongewenst kunnen openen? Dan is onze knopcilinder met kinderbeveiliging de juiste keuze. De knopcilinder werkt aan de binnenzijde alleen wanneer de drukknop gelijktijdig met het draaien worden ingedrukt. Dus bij paniek zonder sleutel naar buiten, bij dagelijks gebruik de zekerheid dat kleine kinderen niet naar buiten kunnen. Ook biedt de drukknop beveiliging tegen open ‘hengelen’.

 


Ook verkrijgbaar in wit

AJAX alarmsysteem

Het AJAX alarmsysteem kent vele mogelijkheden. Uit te breiden zoals je zelf wilt. Het is een geheel draadloos systeem, makkelijk te installeren en te bedienen via de app. Gebruik van een meldkamer is niet verplicht.

De HUB is het “hart” van het systeem en heb je dan ook sowieso nodig.

Wat er aan toegevoegd kan worden: deur beveiligers / bewegingssensoren / sirene / keypad voor bedienen van het systeem (kan ook via app) / noodknop / camera / rookmelder

Interesse in het AJAX alarmsysteem en al haar mogelijkheden? Neem contact met ons op, wij adviseren u graag! 088-80 80 200

 


Rookmelder en koolmonoxidemelder

Naast het onderdeel mechanisch hang- en sluitwerk van het Politie Keurmerk Veilig Wonen, dient uw woning ook op het gebied van brandpreventie te voldoen. Verplicht zijn de aanwezigheid van rookmelders. Daarnaast adviseren wij het gebruik van een koolmonoxidemelder. U neemt ondanks uw nieuwe HR-ketel toch niet het risico?